Privacy Policy

GENEL
Biz Crystalix olarak gizliliğinizi korumaya kararlıyız. Tarafınızdan sağlanan tüm kişisel verileri kesinlikle gizli tutuyoruz ve kişisel verilerinizi yalnızca bu gizlilik politikasında belirtilen şekilde kullanacağız. Bu gizlilik politikası, bize sağladığınız tüm kişisel veriler ve hakkınızda tuttuğumuz kişisel veriler için geçerlidir. Bu politika, kişisel verilerinizi nasıl toplayabileceğimizi, kullanabileceğimizi, açıklayabileceğimizi, işleyebileceğimizi ve yönetebileceğimizi açıklamaktadır. Bu politikayı kabul etmiyorsanız lütfen bize herhangi bir kişisel veri VERMEYİN.

Kuruluşların bize iş amacıyla sağladığı bilgiler kişisel veri olarak kabul edilmez. Bu Politika bu tür ticari iletişim bilgileri için geçerli değildir.

GİZLİLİK POLİTİKASININ DEĞİŞTİRİLMESİ
Bu gizlilik politikasını zaman zaman değiştirebiliriz. Güncellenen gizlilik politikası web sitesinde yayınlanacaktır: WEBSITE

WEB SİTEMİZDE ANONİM OLARAK GÖZ ATIN
website web sitemiz ziyaret edildiğinde anonimlik korunur. Web sitemiz bilgisayarınızdan kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi toplayacak şekilde yapılandırılmamıştır. Kişisel olarak ve kasıtlı olarak bize bilgilerinizi vermediğiniz sürece kimliğinizi, e-posta adresinizi veya sizinle ilgili diğer bilgileri bilmeyeceğiz.

TOPLANAN KİŞİSEL VERİLER NASIL KULLANILIR
Kişisel verilerinizin toplanmasındaki öncelikli amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmektir. Bu içerir:-

  • talep ettiğiniz hizmetleri size sunmak.
  • Hizmetlerimizin sağlanmasından sonra geri bildirim için sizinle iletişime geçmek.

Kişisel verilerinizi aşağıdakiler gibi işimizle bağlantılı veya ilgili amaçlar için de kullanabiliriz:-

  • Yasal yükümlülüklerimize ve gerekliliklerimize uymak.
  • bize borçlu olunan yükümlülüklerin yerine getirilmesi.
  • yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesine veya mevcut ürün ve hizmetlerimizin iyileştirilmesine yönelik araştırmalar yapmak.
  • muhasebe, risk yönetimi ve kayıt tutma.
  • araştırma, planlama ve istatistiksel analiz yapmak.
  • Personel eğitimi.

Onay verdiyseniz, kişisel verilerinizi bizim ve stratejik ortaklarımızın ve iş ortaklarımızın ürün ve hizmetlerini pazarlamak amacıyla kullanabiliriz; En son faaliyetlerimiz, özel tekliflerimiz ve promosyonlarımız hakkında sizi bilgilendirmek. Sizi özel olarak ilgilendiren ve ilgilendiren ürün ve hizmetleri pazarlamamız için, bizimle olan genel etkileşiminizi (promosyonlara veya etkinliklere katılımınız ve bizimle olan etkileşimleriniz dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) analiz edebilir ve bunlara güvenebiliriz.

Herhangi bir şikayet, geri bildirim, yorum veya öneri için bizimle iletişime geçtiyseniz, size yanıt vermek için kişisel verilerinizi (iletişim geçmişiniz dahil) kullanabilir ve ifşa edebiliriz.

Kişisel verilerinizi yukarıdaki amaçlar doğrultusunda sizinle iletişim kurmak için kullanırken, sizinle normal posta, faks, e-posta, SMS, telefon veya başka yollarla iletişim kurabiliriz.

BİLGİLERİN AÇIKLANMASI
Kişisel verilerinizi üçüncü taraflara satmayacağız.

Bizden, stratejik ortaklarımızdan ve iş ortaklarımızdan pazarlama bilgileri almayı kabul ettiyseniz, kişisel verilerinizi onlara açıklayacağız. Kişisel verilerinizi yalnızca onay verdiğiniz amaçlar doğrultusunda kullanacaklardır.

Kişisel verilerinizi bize aşağıdakiler gibi gerekli hizmetleri sağlayan üçüncü taraflara ifşa edebileceğimizi veya paylaşabileceğimizi kabul edersiniz:-

  • Adımıza çalışan ve barındırma ve bakım hizmetleri, analiz hizmetleri, e-posta mesajlaşma hizmetleri, dağıtım hizmetleri, ödeme işlemlerinin yürütülmesi, pazarlama vb. hizmetleri sağlayan hizmet sağlayıcılar ve veri işleyiciler.
  • danışmanlarımız ve profesyonel danışmanlarımız (muhasebeciler, avukatlar, denetçiler gibi)

Ayrıca yasal yükümlülüklere veya sektör gerekliliklerine uymak amacıyla kişisel verilerinizi üçüncü taraflara açıklayacağız. Buna yasal, düzenleyici, resmi, vergi ve kolluk kuvvetlerine yapılan açıklamalar da dahildir.

Yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda kişisel verilerinizi Singapur dışındaki herhangi bir yere aktarabileceğimizi tam olarak anlıyor ve açık bir şekilde kabul ediyorsunuz.

Kişisel verilerinizi Singapur dışındaki bir ülkeye veya bölgeye aktarırsak, kişisel verilerin alıcısının, kişisel verilerinizin Singapur yasaları kapsamında sahip olduğu korumaya benzer bir koruma standardı sağlamasını sağlayacağız. Bu ülke veya bölgelerde Singapur'dakiyle karşılaştırılabilir kişisel veri koruma kanunlarının bulunmadığı durumlarda, kişisel verilerinizi Singapur kanunlarının gerektirdiği standartla aynı standartta korumalarını sağlamak için alıcılarla yasal olarak uygulanabilir anlaşmalar yapacağız.

GÜVENLİK
Sağladığınız bilgilerin yetkisiz veya kasıtsız erişime karşı korunmasını sağlamak için önlemler alınacak olmakla birlikte, kontrolümüz dışında gerçekleşen yetkisiz veya kasıtsız erişimlerden sorumlu tutulamayız.

DİĞER WEB SİTELERİNE BAĞLANTILAR
Web sitelerimiz, tarafımıza ait olmayan veya tarafımızca sürdürülmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar yalnızca size kolaylık sağlamak amacıyla sağlanmıştır. Bu gizlilik politikası yalnızca web sitemiz için geçerlidir. Bu üçüncü taraf web sitelerini ziyaret ederken onların gizlilik politikalarını okumalısınız.

UYGULANACAK HUKUK
Bu gizlilik politikası Singapur yasalarına tabidir. Bu gizlilik politikasına ilişkin herhangi bir anlaşmazlıkta Singapur Mahkemelerinin münhasır yargı yetkisine tabi olmayı kabul ediyorsunuz.